woensdag 24 november 2010

Showen, en update :-)

Kom weer even onze prachtige dochters showen :-) Met Luna gaat t goed, ze is nog steeds megadol op haar kleine zusje, en helpt graag mee met van alles. Ze wordt zelfs boos als we het dan toch zelf doen hihi, echt een peuterpubertje dus ;-)
Ze gaat naar de peuterspeelzaal nu, of zoals zij het noemt de "kleine school" (want: "naar de grote school mag je als je 4 bent") en ze heeft het geweldig naar haar zin.
We zijn gisteren voor haar naar het ziekenhuis geweest, op het cb hadden ze een ruisje bij haar hart gehoord, wat er eerder nooit was geweest. En juist omdat het er eerder nooit was, was het niet zorgwekkend, maar moest het wel even gecontroleerd worden.
Maar gisteren in het ziekenhuis bleek dus inderdaad dat het een onschuldig ruisje was.

Met Kyra gaat t naar omstandigheden ook wel goed.
Ze heeft een spreidbroekje om te voorkomen dat ze een heupdisplasie ontwikkeld (aangezien ze wel enige tekenen vertoonde dat het zich kon gaan ontwikkelen) Tot nu zien de foto's er goed uit en moeten we in januari weer terug komen. Heb wel allemaal nieuwe kleertjes moeten shoppen, want broekjes zitten niet onder dat ding, dus er moesten leggings en maillots bijkomen...
Maar zoals je ziet kan ze ook met het spreidbroekje haar ochtendgymnastiek prima doen:
Helaas heeft ze ook reflux. Hierdoor spuugt ze heel erg veel, en was ze niet zo veel gegroeid de laatste maand. Nu heeft ze medicijnen, Zantac en Primperan, en dus hopen dat het helpt en dat ze minder gaat spugen. En dus weer goed gaat groeien.

Zelf ben ik vandaag weer begonnen met werken. Wel leuk weer, en gezellig, maar een paar weken langer thuis zo met alles had van mij ook nog wel gemogen ;-)

Tot slot nog even een crea tonen gemaakt met prachtige foto's van mn meiske (De foto's zijn gemaakt door Linda)
Bedankt voor het kijken weer!

5 opmerkingen:

*~SCRAP-GEK~* zei

Hoi Tammie,

ooooh wat een heerlijke foto's van je meisjes! Wat zijn ze allebei groot geworden joh! Sooooo cute! :-D Vandaag alweer werken, de tijd gaat echt snel! Kan me voorstellen dat je liever nog een paar weekjes extra vrij zou hebben gehad, maar tja...eens moet je toch weer beginnen he? Maar de kindjes op het werk hadden je ook vast erg gemist! Nou meis, doe het kalm aan en geniet van je girls!!! we masilen, bellen, sms'en!! :-D Liefs Marije.

Trudy zei

Ik kwam toevallig op je blog terecht. Wat een prachtige meiden heb je. Fijn dat de oudste zo dol is op haar zusje. Ik hoop dat dat voor altijd zo blijft. Bij ons zijn de meiden 16 en 18 en nog steeds héél erg close. Zó leuk!!!

Penny zei

Erg mooie foto's! Wat een schatjes!
Ik kom je ook even zeggen dat de Rapunzel jurk foto's weer op mijn blog staan ;-)

Unknown zei

Support it!
Cheap NFL Jerseys
Cheap Jerseys
Wholesale Jerseys
Cheap Nike NFL Jerseys Nike Elite NFL
Cheap NFL Jerseys
Cheap Jerseys
Wholesale Jerseys
Cheap Nike NFL Jerseys Nike Trade NFL

Unknown zei

all right,I will try.
cheap louis vuitton bags
louis vuitton handbags
Louis Vuitton Key Rings