zondag 3 mei 2009

Druk...

Zo ben ik ook weer, kom ff een half uurtje poging tot bylezen doen, en dan mn programmaatjes kyken op net 5 :-D
Was weer druk zeg!
Maandag en dinsdag de hele dag gewerkt, en donderdag natuurlyk koninginnendag.
Vrydag de hele dag werken, zyn met de kids naar de speeltuin in Dieren geweest, heerlyk zo'n dagje, de zon scheen, de kids speelde lekker, wat een beroep hebben wy!!

Vrydagavond ff naar mn oma geweest, Maikel moet daar een afdakje maken.Ze is zooooo gek met Luna, van haar heeft Luna ook dat mooie zilveren kettinkje met haar naam gekregen. Oma had lekkere aardbeitjes voor Luna gehaald, die vielen goed in de smaak ;-)

Zaterdag met een vriendin ff de stad in geweest voor schoentjes voor haar dochtertje, helaas niet geslaagd Wel weer lekker chocotaart gegeten hihi.
En zaterdag middag zyn we by Maikels ouders geweest, Maikel moest wat klussen, en ik en Luna zyn met schoonmams ff Emmerich in geweest. Daar zilveren sandaaltjes voor Luna gescoord, dus die is klaar voor t mooie weer!

Vandaag de hele dag gescrapt met de Marye, Jeanet, Noortje en Jen, dat was weer super gezelli!! En binnenkort gaan we met de meiden naar de efteling, woohoo *grynsss*

Tenslotte nog ff een prachtige foto van mn meiske:
Wat is ze toch mooi *zucht*

2 opmerkingen:

**SCRAP-GEK** zei

Hoi Tammie, heerlijk zo met de kids naar de speeltuin! Inderdaad een heerlijke job, maar niet altijd hoor..soms is het ook flink ploeteren! ;-) Je hebt een gezellig weekend gehad,lees ik! Leuk! Ik vond het vandaag super gezellig en binnenkort naar de efteling! Joehoe! :-) en je hebt helemaal gelijk hoor...Luna is een beauty! Groetjes Marije.

Heidie zei

wat een mooie foto van Luna. En heel veel succes met het veranderen van jullie tuin.
groetjes Heidie