zondag 17 mei 2009

S.Oliver

Ik ben helemaal weg van het merk S.Oliver, en aangezien we deze maand én volgende maand een bruiloft hebben, heb ik mezelf verwend met een prachtige jurk en bypassende bollero van dit merk.
Deze jurk is het geworden:

De bollero is in hetzelfde azuurblauw.
En....om t helemaal af te maken, schoentjes erby van tzelfde merk ;-)
Ik zat te twyfelen tussen deze 2:

Ze passen alebei super by de jurk, maar ik ga morgen toch de onderste halen!
Voor Maikel hebben we een pak, hy moet dus nog een blouse in rose of blauw, en Luna krygt een mooie jurk, ik wil kyken of ze voor haar van S.Oliver ook iets hebben wat op myn jurk lykt, in ieder geval in dezelfde kleuren....
Oja, heb ook nog een truitje gekocht van Q.S., dat is een onderdeel van S.Oliver, kan em alleen nog nergens online vinden, dus kan em ook niet showen.

De tuin gaat langzaam maar gestaag, we hopen donderdag te kunnen tegelen. Eerder kan niet omdat je dan geen hele dag kunt bestraten.

3 opmerkingen:

scrappy jen d zei

WOH!!!!
WAt een SUPERMOOIE DRESS,meis....
Geweldig!
Hiermee ga je de show zeker stelen! Super schoentjes ook! Persoonlijk zou ik voor de bruintjes gaan, maar dat heeft te maken met mijn huidskleur.
Show je ons t.z.t. ook nog het dressje voor Luna?
Groetjes en een knuf voor Luna,

Jen.

**SCRAP-GEK** zei

Hoi Tammie,
gave jurk joh! SUPER! en die schoenen maken het helemaal af, vind persoonlijk die bruine iets mooier, maar denk wel dat die witte meer jou ding zijn! :-) Helemaal leuk...enne krijgen we nog een foto van Maikel in pak! hihihi! DOEN DOEN DOEN! LOL! Ik ben benieuwd of je voor Luna een zelfde soort jurkje kan vinden! Heb je deze week vrij? Groetjes Marije.

Heidie zei

wat een leuke jurk heb je gekocht. ben benieuwd wat je voor haar gaat kopen.
groetjes en een knuffel voor Luna.
Heidie